GM Inside News Forum banner
21 - 33 of 33 Posts
Mój Chevrolet Silverado 1500 LTD jest w warsztacie w Bomnin Chevrolet West Kendall od 17 dni. Wciąż czekają na część (moduł sterowania pompą paliwa) potrzebną do naprawy mojej ciężarówki. To przesada i jest to nie do przyjęcia. Z pewnością rozważę zakup kolejnego pojazdu od innej firmy niż Chevrolet!! Czy jest ktoś, kto może pomóc? Zadzwoniłem pod numer 800 222-1020. Gdyby dali mi chociaż samochód zastępczy, nie byłbym tak zdenerwowany!!

Możesz sprawdzić, czy w Twoim stanie obowiązują przepisy dotyczące wadliwych produktów i czy mają one zastosowanie do Twojego pojazdu. Jeśli tak, dealer i GM mogą znaleźć część nieco szybciej, aby uniknąć konieczności odkupienia pojazdu.

Pisałem skargę i dostałem wiadomość, że coś poszło nie tak, moja wiadomość zniknęła! Krótko mówiąc, dział serwisu tylko mi kłamał, a dealer tak naprawdę nic z tym nie zrobił. Myślę, że ludzi w serwisie uczy się, jak oszukiwać przy naprawach gwarancyjnych i muszą myśleć, że wszyscy są głupi. Według GM znowu zostałem totalnie okłamany!

Numer korporacyjny Chevroleta to: 1 (800) 222-1020. Moja ciężarówka była w warsztacie przez miesiąc, ale kiedy skontaktowałem się z centralą korporacji, praca została wykonana w ciągu kilku dni. Moje szczere podziękowania dla Joyce z korporacji!! Nie wiem, dlaczego Bomnin Chevrolet West Kendall musiał czekać na zaangażowanie centrali korporacji. Gdyby zaoferowali mi samochód zastępczy, nie byłbym tak zdenerwowany. Myślałem o przejściu na nowszy model, ale z powodu braku obsługi klienta przez Bomnin, dwa razy zastanowię się nad zakupem kolejnego chevy!!

A co jeśli problemem jest dealer?
Wypożyczasz ciężarówkę, fabrykujesz dla niej przedni pług, a następnie umieszczasz swój pojazd przed tą wypożyczoną ciężarówką, a następnie używasz wypożyczonej ciężarówki, aby wepchnąć go do przyzwoitej prędkości, celując pojazdem prosto w salon dealera. Dodatkowe punkty, jeśli zaraz po tym wrzucisz koktajl Mołotowa do salonu.

Albo możesz pójść do innego dealera.

Wynajmujesz ciężarówkę, fabrykujesz dla niej przedni popychacz, a następnie umieszczasz swój pojazd przed tą wynajętą ciężarówką, a następnie używasz wynajętej ciężarówki, aby wepchnąć go do przyzwoitej prędkości, celując pojazdem prosto w salon dealera. Dodatkowe punkty, jeśli wrzucisz koktajl Mołotowa do salonu zaraz po tym.

Albo możesz pójść do innego dealera.
Znalezienie innego dealera zaprowadzi cię gdzieś. W przeciwieństwie do tego, co wydarzyło się w SLC, gdzie wjechał w to miejsce... dosłownie :rolleyes: .

21 - 33 of 33 Posts