Jak skontaktować się z Chevy, aby złożyć skargę na dział obsługi?
Naprawili twoją ciężarówkę i nadal narzekasz?Mój samochód ciężarowy był 4 razy w warsztacie z powodu problemów z systemem informacyjno-rozrywkowym. Czy powinienem skontaktować się z prawnikiem specjalizującym się w prawie dotyczącym wadliwych produktów?
Zanieś to do szefa działu reklamacji, pani Helen Waite.Mój samochód ciężarowy był 4 razy w warsztacie z powodu problemów z systemem informacyjno-rozrywkowym. Czy powinienem skontaktować się z prawnikiem zajmującym się prawem konsumenckim?
Zanieś to do szefa działu reklamacji. Pani Helen Waite. 🤪Naprawili twoją ciężarówkę i wciąż narzekasz?
Wypożyczasz ciężarówkę, fabrykujesz dla niej przedni pług, a następnie umieszczasz swój pojazd przed tą wypożyczoną ciężarówką, a następnie używasz wypożyczonej ciężarówki, aby wepchnąć go do przyzwoitej prędkości, celując pojazdem prosto w salon dealera. Dodatkowe punkty, jeśli zaraz po tym wrzucisz koktajl Mołotowa do salonu.A co jeśli problemem jest dealer?
Znalezienie innego dealera zaprowadzi cię gdzieś. W przeciwieństwie do tego, co wydarzyło się w SLC, gdzie wjechał w to miejsce... dosłownieWynajmujesz ciężarówkę, fabrykujesz dla niej przedni popychacz, a następnie umieszczasz swój pojazd przed tą wynajętą ciężarówką, a następnie używasz wynajętej ciężarówki, aby wepchnąć go do przyzwoitej prędkości, celując pojazdem prosto w salon dealera. Dodatkowe punkty, jeśli wrzucisz koktajl Mołotowa do salonu zaraz po tym.
Albo możesz pójść do innego dealera.
Chcę wiedzieć to samo. Zostałem oszukany przez mojego dealera i chcę złożyć skargę do głównego biura Chevroleta.Jak skontaktować się z Chevym, aby złożyć skargę na dział obsługi?