GM Inside News Forum banner
1 - 14 of 14 Posts

·
Registered
Joined
·
5,013 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I have Comcast High Speed Internet good for 3Mbps. It's connected by a Motorola SB5100 cable modem. What do you guys have?

Cheers!
 

·
Registered
Joined
·
1,170 Posts
I have a 300 baud modem. :( it takes me 4 hours to load anything. :(

Oh, and if anyone has a T3 outside of work, you need to die! :D or, pay for one for me and you can live. ;) If you have a T1 outside of work, you just need to be severly beaten. Yeah, I'd be jealous if anyone did have that. so, watch out.
 

·
Premium Member
Joined
·
12,307 Posts
My first modem experience was with a modem that could have been less than 300bds. I remember that it had a modem coupler:



(You had to put your phone headset on it.

I'm very happy that technology has changed.


Is there any other industry that changes as quickly as computers?

Surely not the automotive industry, or our flyings cars would be running on water.
 

·
Registered
Joined
·
5,013 Posts
Discussion Starter · #6 ·
LOL
 

·
Registered
Joined
·
1,350 Posts
Originally posted by Rex Raider@Apr 12 2004, 04:47 PM
Ahh Yes CW. The only way to send traffic thru QRM...... :woot2:

Thanks REX!!!!

My first modem was attached to a DECWriter II paper terminal, 110 baud.....

ADSL 1.5MB + these days.........

73's

Ken

N8NOR
 

·
Registered
Joined
·
5,013 Posts
Discussion Starter · #10 ·
Originally posted by PontiacJ8@Apr 12 2004, 06:16 PM
I have a regular 56K modem, but somehow since I got this MSN 9 it connects at 115K weird eh :huh: ?
That's really weird. Isn't that ISDN territory?
 

·
Registered
Joined
·
5,013 Posts
Discussion Starter · #12 ·
Originally posted by giagastormer@Apr 13 2004, 05:05 PM
I have Comcast High Speed Internet-Surfboard SB4100 Cable Modem, I could never go back to dial up
AMEN!
 

·
Registered
Joined
·
1,170 Posts
I've been cheated! grr... I just called up my ISP since I noticed that they now offer ADSL 3.0 down/768 up for about what i'm paying for SDSL. I wanted to see if I was in range to be able to get that speed. NOPE! I'm about 13,000 feet away and I need to be under 10,000 feet! Oh the torture. :( The best I can do is get 1.5 down and 386 up. :(
 
1 - 14 of 14 Posts
Top