Zgadzam się w 100%... Jestem naprawdę zmęczony ogromną kratą ciężarówki towarowej. Jasne, musi być wystarczająco duża, aby zapewnić przepływ powietrza do chłodzenia, ale proszę, trochę to stonuj. Mając to na uwadze, uważam, że obecny Silverado 1500 wygląda świetnie, więc proszę, nie spieprzcie tego.
Nadal uważam, że Silverado z lat 2016-2018 był najlepiej wyglądającą ciężarówką, jaką kiedykolwiek zrobili. Chociaż nie mam nic przeciwko nowej stylistyce 2019+ (miałem 2018, potem 2019 Sierra, teraz jeżdżę Ramem, po prostu dlatego, że ceny były nieco lepsze w mojej okolicy), nadal uważam, że stylistyka z lat 2016-2018 była najlepszym wyglądem, jaki miał GM. Uwielbiam ich wygląd i chciałbym, żeby zachowali ten styl przedniej części, może z kilkoma zmianami w reszcie nadwozia. Podczas gdy Ram z 2016 roku zaczyna wyglądać dziś dość przestarzale, Silverado z 2016 roku wciąż wygląda bardzo "nowocześnie" i jeśli ktoś, kto nie znałby tych pojazdów, miałby na to spojrzeć, ta stylistyka nadal pasowałaby do nowego pojazdu w 2025 roku, moim zdaniem.
Podoba mi się wygląd Trail Bossa, ale nie podoba mi się zbytnio cały wygląd przedniej części Silverado 2019+, dlatego wtedy kupiłem Sierrę. Uważam, że Sierra HD wygląda o wiele lepiej niż Silverado HD z przodu.
Wyobrażam sobie, że wkrótce po wydaniu tej nowej platformy 1500, GM wyda w następnym roku nowy model 2500/3500, aby lepiej pasował do nowej linii 1500, zawsze wydają się być o rok w tyle z HD.