GM Inside News Forum banner
41 - 60 of 66 Posts
Zgadzam się w 100%... Jestem naprawdę zmęczony ogromną kratą ciężarówki towarowej. Jasne, musi być wystarczająco duża, aby zapewnić przepływ powietrza do chłodzenia, ale proszę, trochę to stonuj. Mając to na uwadze, uważam, że obecny Silverado 1500 wygląda świetnie, więc proszę, nie spieprzcie tego.
Nadal uważam, że Silverado z lat 2016-2018 był najlepiej wyglądającą ciężarówką, jaką kiedykolwiek zrobili. Chociaż nie mam nic przeciwko nowej stylistyce 2019+ (miałem 2018, potem 2019 Sierra, teraz jeżdżę Ramem, po prostu dlatego, że ceny były nieco lepsze w mojej okolicy), nadal uważam, że stylistyka z lat 2016-2018 była najlepszym wyglądem, jaki miał GM. Uwielbiam ich wygląd i chciałbym, żeby zachowali ten styl przedniej części, może z kilkoma zmianami w reszcie nadwozia. Podczas gdy Ram z 2016 roku zaczyna wyglądać dziś dość przestarzale, Silverado z 2016 roku wciąż wygląda bardzo "nowocześnie" i jeśli ktoś, kto nie znałby tych pojazdów, miałby na to spojrzeć, ta stylistyka nadal pasowałaby do nowego pojazdu w 2025 roku, moim zdaniem.

Podoba mi się wygląd Trail Bossa, ale nie podoba mi się zbytnio cały wygląd przedniej części Silverado 2019+, dlatego wtedy kupiłem Sierrę. Uważam, że Sierra HD wygląda o wiele lepiej niż Silverado HD z przodu.

Wyobrażam sobie, że wkrótce po wydaniu tej nowej platformy 1500, GM wyda w następnym roku nowy model 2500/3500, aby lepiej pasował do nowej linii 1500, zawsze wydają się być o rok w tyle z HD.

• Mogę włączyć światła ładunkowe podczas jazdy za naciśnięciem przycisku w moim '21.
• Stopnie zderzaka działają dobrze z moimi stalowymi noskami 10 H. Chciałbym jednak zobaczyć stopień boczny z 2500 na 1500. Nie mogę dosięgnąć małych rzeczy z ziemi po bokach łóżka.
• Nigdy zdalnie nie rozumiałem właścicieli, którzy chcą, aby ich pojazd pracował na biegu jałowym i na biegu jałowym i na biegu jałowym. Ja osobiście nigdy go nie zostawiam włączonego i nigdy nie używam zdalnego uruchamiania. Po prostu nie widzę w tym sensu.
Mój 2023 nie może włączyć światła ładunkowego podczas jazdy. Jest tak bezpieczny, że ciężarówka wyłącza się, jeśli otworzysz maskę podczas pracy. Bez żartów

• Mogę włączyć światła ładunkowe podczas jazdy za pomocą przycisku w moim '21.
• Stopnie zderzaka działają dobrze z moimi stalowymi noskami 10 H. Chciałbym jednak zobaczyć stopień z boku łóżka z 2500 na 1500. Nie mogę dosięgnąć małych rzeczy z boku łóżka z ziemi.
• Nigdy zdalnie nie rozumiałem właścicieli, którzy chcą, aby ich pojazd pracował na biegu jałowym i na biegu jałowym i na biegu jałowym. Ja osobiście nigdy go nie zostawiam włączonego i nigdy nie używam zdalnego startu. Po prostu nie widzę w tym sensu.
Śpij w swojej ciężarówce w temperaturach poniżej zera na regularnej podstawie lub przygotowuj jedzenie lub kawę lub w zasadzie spędzaj dowolną ilość czasu w swojej ciężarówce, a zrozumiesz, dlaczego właściciele chcieliby pracować na biegu jałowym i na biegu jałowym i na biegu jałowym. . . . . . .

Musisz być jedynym, który może włączyć światła ładunkowe podczas jazdy. Nie widziałem żadnej innej ciężarówki, która mogłaby to zrobić, chyba że została zmodyfikowana lub ma tuning BCM.

Śpij w swojej ciężarówce w temperaturach poniżej zera na regularnej bazie, lub przygotowuj jedzenie lub kawę, lub zasadniczo spędzaj jakikolwiek czas w swojej ciężarówce, a zrozumiesz, dlaczego właściciele chcieliby na biegu jałowym & na biegu jałowym & na biegu jałowym. . . . . . .

Musisz być jedynym, który może włączyć światła ładunkowe podczas jazdy. Nie widziałem żadnej innej ciężarówki, która mogłaby to zrobić, chyba że została zmodyfikowana lub ma tuning BCM.
Zgadzam się z Crusherem w tej kwestii, zero powodu, aby pozostawiać silnik na biegu jałowym w jakimkolwiek pojeździe! Jeśli jest zimno, weź koc lub śpiwór. Jeśli masz psa w samochodzie, to może po prostu zostaw psa w domu! Nigdy nie pozwalam, aby silnik pracował na biegu jałowym, to najgorsza rzecz, jaką możesz zrobić silnikowi.

Zgadzam się z Crusherem, nie ma powodu, żeby trzymać pojazd na biegu jałowym! Jeśli jest zimno, weź koc lub śpiwór. Jeśli masz psa w samochodzie, to może po prostu zostaw psa w domu! Nigdy nie pozwalam silnikowi pracować na biegu jałowym, to najgorsza rzecz, jaką możesz zrobić silnikowi.
Ok, więc co robisz, gdy się udusisz z braku świeżego powietrza? A co robisz, gdy cała twoja woda i jedzenie zamarzną na kość? Kiedy jest -40° i twoja ciężarówka nie odpala, ponieważ nie możesz jej podłączyć i jesteś na środku niczego, co robisz? Być może dla CIEBIE nie ma żadnych powodów, aby trzymać pojazd na biegu jałowym, ale to nie znaczy, że nie ma powodów dla innych ludzi, aby trzymać pojazd na biegu jałowym.

Dla kogoś, kto musi mieć około 70 lat, na pewno nie wydajesz się mieć dużo zdrowego rozsądku, zrozumienia ani logiki.

Ok, więc co robisz, gdy nie masz świeżego powietrza? A co robisz, gdy cała twoja woda i jedzenie zamarzną? Co robisz, gdy jest -40° i twoja ciężarówka nie odpala, ponieważ nie możesz jej podłączyć i jesteś na środku niczego? Mogą nie istnieć żadne powody dla CIEBIE, aby pozostawiać pojazd na biegu jałowym, ale to nie znaczy, że nie ma powodów dla innych ludzi, aby pozostawiać pojazd na biegu jałowym.

Dla kogoś, kto musi mieć około 70 lat, na pewno nie wydajesz się mieć zbyt wiele zdrowego rozsądku, zrozumienia ani logiki.
Mam 52 lata, dziękuję, nigdy nie powiedziałem, że nie możesz uruchomić ciężarówki! Pozostawianie jej włączonej przez wiele godzin to coś, co nie powinno się zdarzać. Potrzeba godzin, aby gorący silnik był zimny jak kamień! Jeśli chodzi o twoje jedzenie, nazywa się to lodówką lub torbami termicznymi, aby utrzymać rzeczy w cieple! Zbyt wiele o tym myślisz!

W porządku ~ Nie jestem w klimacie tak zimnym - wschodnie wybrzeże - najniższa temperatura, jaką widzieliśmy tej zimy, to wysokie jednocyfrowe wartości (F) w nocy. Spałem w mojej poprzedniej ciężarówce przez noc: kabina załogi, tylne siedzenie złożone, śpiwór w październiku. Prawdopodobnie w górnych 30. Nie uruchamiałem jej przez noc, mimo że wciąż się budziłem, ponieważ nie mogłem się całkowicie zrelaksować.

To powiedziawszy - często wsiadam do mojej ciężarówki w temperaturach do niskich 20 i nigdy nie uruchamiam jej zdalnie.

Mam 52 lata, dziękuję, nigdy nie powiedziałem, że nie możesz uruchomić ciężarówki! Pozostawienie jej włączonej na wiele godzin to coś, co nie powinno się zdarzyć. Gorącemu silnikowi zajmuje wiele godzin, aby był zimny jak kamień! Jeśli chodzi o twoje jedzenie, nazywa się to lodówką lub torbami termicznymi, aby utrzymać ciepło! Zbyt wiele o tym myślisz!
Budujesz więc swojego '72 od ponad 50 lat, ale masz 52 lata. Twoja wiarygodność wciąż maleje.

W porządku ~ Nie jestem w klimacie tak zimnym - środkowo-wschodnie wybrzeże - najniższa temperatura, jaką widzieliśmy tej zimy, to wysokie jednocyfrowe wartości (F) w nocy. Spałem w mojej poprzedniej ciężarówce przez noc: kabina załogowa, złożone tylne siedzenie, śpiwór w październiku. Prawdopodobnie w górnych 30-tkach. Nie uruchamiałem jej przez noc, mimo że wciąż się budziłem, ponieważ nie mogłem się całkowicie poczuć komfortowo.

To powiedziawszy - często wsiadam do mojej ciężarówki w temperaturach do niskich 20-tek i nigdy nie uruchamiam jej zdalnie jako pierwszej.
Jeśli jest w 30-tkach, zostawiam otwarte okno i używam lekkiego koca. Regularnie używam kołder i dobrego śpiwora, ale kiedy temperatura spada poniżej zera, robi się nieprzyjemnie. To coś innego, gdy zimuję na kempingu, ale kiedy śpię w ciężarówce, nie chcę się ubierać warstwowo i sobie tym zawracać głowy. A kiedy moja woda zamarza i muszę ją rozmrozić przed zrobieniem kawy rano, to irytujące. Będę trzymał wodę w chłodziarce, ale i tak zamarznie. I nie zamierzam płacić za worki grzewcze, aby utrzymać moją chłodziarkę w cieple lol. (Wiem, że tego nie sugerowałeś). Kiedy jesteś w drodze i musisz natychmiast się zatrzymać i utkniesz tam na dzień lub dłużej, chodzi o przetrwanie. Nie lubię pozostawiać mojej ciężarówki na biegu jałowym, ale kiedy muszę, chcę móc to zrobić.

Więc budujesz swojego '72 od ponad 50 lat, ale masz 52 lata. Twoja wiarygodność wciąż maleje.
Nie jesteś zbyt bystry, prawda? Może powinieneś zadawać pytania, zanim coś założysz!!! Tak, mam 52 lata od lutego, ciężarówka została zbudowana w 1970 roku, a moi rodzice kupili ją, gdy miałem 5 dni w 1973 roku!!! Dodam zdjęcie, żebyś mógł to zobaczyć! Moja wiarygodność jest dokładnie tam, gdzie powinna być. Twoja z drugiej strony nie istnieje!!!

Gdzie jest twój przedni zderzak? Niebezpieczne przy każdej prędkości. Ralph Nadar nadchodzi po ciebie!!

• Haha
Reactions: 1958carnut
Nie pozwalam, aby mój pojazd pracował przez wiele godzin, gdy jest zimno, tylko około 5 minut rano, aby go rozgrzać, lub kilka minut, jeśli muszę na kogoś poczekać, kto wbiega do sklepu. Kiedy robi się bardzo zimno, jest to praktycznie obowiązkowe, aby rozgrzać go przez kilka minut. Oczywiście widziałem, jak niektórzy pozwalają mu rozgrzewać się przez 30 minut, co moim zdaniem jest szalone.

Miałeś rację, a ja się myliłem; światła ładunkowe wyłączają się podczas jazdy.
Zastanawiałem się, jak twoja ciężarówka mogła to zrobić lol. Pewnie o tym wiesz, ale możesz włączyć ustawienie, aby światło ładunkowe świeciło się podczas cofania, naprawdę pomaga to podczas podłączania gęsiej szyi lub piątego koła w ciemności.

Discussion starter · #58 ·

Nowe zdjęcia szpiegowskie
„Ulepszenia terenowe” 😂
Image

Szczegółowe spojrzenie na tylne zawieszenie prototypu Chevy Silverado 2027 ujawnia poczwórny układ wydechowy i potencjalne zmiany w rozmieszczeniu amortyzatorów w celu poprawy stabilności.
Ładne opony do jazdy po ulicy jednak... ;)

41 - 60 of 66 Posts