Pamiętasz, jak rzadko można było zobaczyć wzmiankę o Buicku w Motor Trend? Wydają się bardzo zadowoleni z modelu Enclave 2025 Buicka w swojej obecnej recenzji.
Gdzie to widziałeś?Buick może nawet potrzebować tymczasowej wersji z niższej półki, jeśli rząd zawiesi import Envision, jak doniesiono dzisiaj.
Tak, to wygląda pięknie. Widziałem GMC i Chevy na własne oczy, ale jak dotąd nie widziałem nowego Enclave. Ten nowy przód podoba mi się coraz bardziej, nie jest do końca taki sam jak w Envista, ale wygląda ładnie.Ten nowy Enclave ST pokazany w filmie MT w kolorze czerwonym wygląda naprawdę ładnie.
Lexus wygląda najmniej pożądanie z czterech przykładów, dla mnie wygląda na tani.Wnętrze wygląda na ekskluzywne, trochę ładniejsze niż i tak piękne wnętrze Envision. Ekran przypomina mi okulary w rogowej oprawie.....
View attachment 73513
Wizualnie wnętrza Buicka są bardziej interesujące i spójne niż nowy prostokąt BMW "spójrz na nasz ekran" z dotykowym tym i owym:
View attachment 73510
dużo lepsze niż próba Toyoty w stylu awangardowym,
View attachment 73511
Mimo że Highlander wygląda lepiej niż Lexus:
View attachment 73512
To nie jest 2025, to 2024 lub starszy.Zaparkowałem obok Buick Enclave Preferred 2025 w Indianapolis w miniony weekend. Lakeshore Blue Metallic dobrze sprawdza się w tym pojeździe.
View attachment 73520
Ja też nie, ale wolę (bez gry słów) wersję ST. Oczywiście, pokazane zdjęcie to generowana komputerowo reprezentacja najnudniejszego koloru podstawowego modelu, więc.....strona stronnicza?Każdemu wedle jego gustu, oczywiście.
Nie widzę w tym nic zdrożnego.
+1Gdyby to miało wersję hybrydową i/lub hybrydę typu plug-in, Buick nie mógłby ich wyprodukować wystarczająco szybko!