Forums button on main page not working right

  1. Welcome to GM Inside News Forum – General discussion forum for GM

    Welcome to GM Inside News Forum - a website dedicated to all things GM.

    You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, at no cost, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, Join GM Inside News Forum today!
     
Results 1 to 14 of 14

Thread: Forums button on main page not working right

  1. #1
    4.6 Liter Northstar V8 Andrew L's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    St. Petersburg, FL
    Posts
    1,682
    Thanks
    262
    Thanked 626 Times in 286 Posts
    My Ride
    2013 MKZ Hybrid

    Forums button on main page not working right

    Not sure if this has been brought up before or not but the forums button on the main page when you hover over it the drop down goes all the way to the right side of the screen in FF, Chrome, and Edge. In IE it doesn't come up at all. I have tried clearing out cookies and such with no luck and it does the same thing on my home computer. My office computer is Windows 10 and my home computer is Windows 7. All browsers are up to date on updates. Image when hovering over forums:

    Current Car: 2013 Lincoln MKZ Hybrid Reserve Ice Storm 2.0h CVT
    Previous Cars
    2008 Ford Focus SE Sedan White 2.0L Duratec I4 4 Speed Automatic
    2004 Lincoln LS V6 Luxury Cashmere Tri-Coat 3.0L Duratec V6 5 Speed Automatic with SST
    1999 Mercury Sable LS Premium Toreador Red Clear Coat Metalic 3.0L Duratec V6 4 Speed Automatic

  2. The Following 2 Users Say Thank You to Andrew L For This Useful Post:

    Cphelps (11-01-2018),Neanderthal (11-26-2018)

  3. Remove Advertisements
    GM Inside News
    Advertisements
     

  4. #2
    Administrator Premium Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    477
    Thanks
    20
    Thanked 110 Times in 63 Posts

    Re: Forums button on main page not working right

    Thanks Andrew, happening on my end as well. I'll get this reported to our techs.

    Niall

  5. The Following 3 Users Say Thank You to Administrator For This Useful Post:

    Andrew L (11-01-2018),Cphelps (11-01-2018),Neanderthal (04-22-2019)

  6. #3
    4.6 Liter Northstar V8 Andrew L's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    St. Petersburg, FL
    Posts
    1,682
    Thanks
    262
    Thanked 626 Times in 286 Posts
    My Ride
    2013 MKZ Hybrid

    Re: Forums button on main page not working right

    Quote Originally Posted by Administrator View Post
    Thanks Andrew, happening on my end as well. I'll get this reported to our techs.

    Niall
    Thank you!
    Current Car: 2013 Lincoln MKZ Hybrid Reserve Ice Storm 2.0h CVT
    Previous Cars
    2008 Ford Focus SE Sedan White 2.0L Duratec I4 4 Speed Automatic
    2004 Lincoln LS V6 Luxury Cashmere Tri-Coat 3.0L Duratec V6 5 Speed Automatic with SST
    1999 Mercury Sable LS Premium Toreador Red Clear Coat Metalic 3.0L Duratec V6 4 Speed Automatic

  7. Remove Advertisements
    GM Inside News
    Advertisements
     

  8. #4
    5.3 Liter Vortec V8 Cphelps's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Bristol, VT
    Posts
    1,420
    Thanks
    595
    Thanked 219 Times in 138 Posts
    My Ride
    See Sig

    Re: Forums button on main page not working right

    It's been happening for a few months for me, on Ubuntu, Windows 7, and Windows 10. Glad Niall is having it looked into.
    Current:
    2000 Corvette Convertible MN6 - Summer DD (CAI, LS6 intake mani, cam, valve springs, 25% UD Pulley, LT headers/X-pipe, C5Z06 Ti catback, C6Z51 anti-sway bars w/ custom heim joint end links, C6Z51 dampers, LG tunnel plate, Nitto NT05s)
    2005 Chevrolet TrailBlazer LT - Winter & Utility
    2013 Chevrolet Tahoe LT Z71
    1995 BMW M3 5 spd - Track toy
    1998 Honda VFR800FI
    2005 Fleetwood Prowler 28' Travel Trailer
    Wife:
    2018 Silverado CC NHT

  9. The Following User Says Thank You to Cphelps For This Useful Post:

    Andrew L (11-01-2018)

  10. #5
    6.0 Liter L76 V8
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    2,277
    Thanks
    421
    Thanked 682 Times in 301 Posts

    Re: Forums button on main page not working right

    Quote Originally Posted by Andrew L View Post
    Not sure if this has been brought up before or not but the forums button on the main page when you hover over it the drop down goes all the way to the right side of the screen in FF, Chrome, and Edge. In IE it doesn't come up at all. I have tried clearing out cookies and such with no luck and it does the same thing on my home computer. My office computer is Windows 10 and my home computer is Windows 7. All browsers are up to date on updates. Image when hovering over forums:


    This continues on my iPad Air with Safari browser (all IOS / Safari updates).

  11. The Following User Says Thank You to 1999 White C5 Coupe For This Useful Post:

    Andrew L (11-26-2018)

  12. #6
    3.0 Liter SIDI V6
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    710
    Thanks
    90
    Thanked 359 Times in 191 Posts

    Re: Forums button on main page not working right

    Still not working correctly on Windows or Mac for me.

  13. The Following User Says Thank You to Myron 65 For This Useful Post:

    Andrew L (11-26-2018)

  14. #7
    4.6 Liter Northstar V8 Andrew L's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    St. Petersburg, FL
    Posts
    1,682
    Thanks
    262
    Thanked 626 Times in 286 Posts
    My Ride
    2013 MKZ Hybrid

    Re: Forums button on main page not working right

    Quote Originally Posted by Myron 65 View Post
    Still not working correctly on Windows or Mac for me.
    I dont think they have done anything. Been broke for a long time now
    Current Car: 2013 Lincoln MKZ Hybrid Reserve Ice Storm 2.0h CVT
    Previous Cars
    2008 Ford Focus SE Sedan White 2.0L Duratec I4 4 Speed Automatic
    2004 Lincoln LS V6 Luxury Cashmere Tri-Coat 3.0L Duratec V6 5 Speed Automatic with SST
    1999 Mercury Sable LS Premium Toreador Red Clear Coat Metalic 3.0L Duratec V6 4 Speed Automatic

  15. #8
    Administrator Premium Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    477
    Thanks
    20
    Thanked 110 Times in 63 Posts

    Re: Forums button on main page not working right

    We'll get it reported up and looked at.

    - JB

  16. #9
    4.6 Liter Northstar V8 Andrew L's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    St. Petersburg, FL
    Posts
    1,682
    Thanks
    262
    Thanked 626 Times in 286 Posts
    My Ride
    2013 MKZ Hybrid

    Re: Forums button on main page not working right

    Has anyone looked at this yet? It's still not working.
    Current Car: 2013 Lincoln MKZ Hybrid Reserve Ice Storm 2.0h CVT
    Previous Cars
    2008 Ford Focus SE Sedan White 2.0L Duratec I4 4 Speed Automatic
    2004 Lincoln LS V6 Luxury Cashmere Tri-Coat 3.0L Duratec V6 5 Speed Automatic with SST
    1999 Mercury Sable LS Premium Toreador Red Clear Coat Metalic 3.0L Duratec V6 4 Speed Automatic

  17. #10
    2.8 Liter Turbocharged V6 Mr.Buttons's Avatar
    Join Date
    Jun 2017
    Location
    In my room
    Posts
    938
    Thanks
    1,060
    Thanked 544 Times in 324 Posts

    Re: Forums button on main page not working right

    Nope.

  18. #11
    Administrator Premium Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    477
    Thanks
    20
    Thanked 110 Times in 63 Posts

    Re: Forums button on main page not working right

    Hello there,

    I see that this was indeed escalated.
    Just waiting for the techs to have a look into this.
    Will update you all once there's news regarding this issue.

    Sorry for the inconvenience,

    Ed

  19. #12
    4.6 Liter Northstar V8 Andrew L's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    St. Petersburg, FL
    Posts
    1,682
    Thanks
    262
    Thanked 626 Times in 286 Posts
    My Ride
    2013 MKZ Hybrid

    Re: Forums button on main page not working right

    This is still not working
    Current Car: 2013 Lincoln MKZ Hybrid Reserve Ice Storm 2.0h CVT
    Previous Cars
    2008 Ford Focus SE Sedan White 2.0L Duratec I4 4 Speed Automatic
    2004 Lincoln LS V6 Luxury Cashmere Tri-Coat 3.0L Duratec V6 5 Speed Automatic with SST
    1999 Mercury Sable LS Premium Toreador Red Clear Coat Metalic 3.0L Duratec V6 4 Speed Automatic

  20. The Following User Says Thank You to Andrew L For This Useful Post:

    1999 White C5 Coupe (05-03-2019)

  21. #13
    2.8 Liter Turbocharged V6 Mr.Buttons's Avatar
    Join Date
    Jun 2017
    Location
    In my room
    Posts
    938
    Thanks
    1,060
    Thanked 544 Times in 324 Posts

    Re: Forums button on main page not working right

    Quote Originally Posted by Andrew L View Post
    This is still not working
    And it won't be...this is your new normal.

  22. #14
    Administrator Premium Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    477
    Thanks
    20
    Thanked 110 Times in 63 Posts

    Re: Forums button on main page not working right

    Hey guys,

    We're still looking into this. We'll update you as soon as we hear something back from our techs.

    Niall

  23. Remove Advertisements
    GM Inside News
    Advertisements
     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBadvanced CMPS v4.1.2